Wie ben ik

Afbeelding 1

Tekstwerk Timmermans is: Ingrid Timmermans, een opgeleid journalist met diverse soorten werkervaring op zowel journalistiek als ander gebied. Mijn kenmerk is: een grote neus (ook een beetje letterlijk). Ik ben erg nieuwsgierig en houd van de omgang met allerlei soorten mensen. Ik ben nuchter en kan tegelijkertijd ook hele speelse bochten nemen als een opdracht dat vereist. Beschouwen en ordenen zijn mijn specialiteit. U kunt mij om een boodschap sturen.

 

Heldere taal

Ik ben een ‘ingevlogen’ Brabander in Twente. Na mijn opleiding journalistiek in Tilburg verkaste ik naar Twente voor een baan als verslaggever bij de regionale omroep RTV Oost. Ik ben me hier erg thuis gaan voelen. Ik heb radiojournalistiek bedreven en daarna pr-werk voor een theater in Goor. Vervolgens brak een periode van freelance tekstschrijven aan. Omdat ik van aanpakken houd, ben ik mijn handen uit de mouwen gaan steken bij een manege, een boer en vervolgens ben ik een tijd koerier geweest. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan: de tekstschrijverij blijft boeien.

Ik houd van taal, heldere taal vooral. Geen mooischrijverij. Ik ben Ingrid Timmermans, tekstschrijver van het geboortejaar 1965.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *