Winnaar 1: Mijn zoon en ik

Je maakt wat mee in een jaar.

Het jaar 2014 vloog voorbij, maar wel het een en ander meegemaakt. Ik heb een zoon Viggo die in juli 4 is geworden. Voordat hij naar school ging kon ik hem wel eens achter het behang plakken. Zoals van het voorjaar in een winkel.

We staan netjes te wachten in een rij bij de kassa waar hij dan ook vrolijk het liedje van Sesamstraat staat te zingen ‘er staat een rij een lange lange rij’ etc. Er staat een meneer voor ons in een scootmobiel. Ik zie in mijn ooghoek Viggo van de grond komen en meneer zijn scootmobiel doet niks meer. Ik krijg het warm. De meneer zegt ‘dat heb ik nog nooit eerder gehad’.

Blijkt dat mijn zoon hem heeft uitgeschakeld (waar die meneer niet eens wist dat daar een knopje zat ). Pppfff. Gelukkig kon hij weer op pad.

Niet veel later staan we bij de voetbal en zie ik Viggo kijken naar een mevrouw met aardige billen. Hij kijkt nog eens en verblikt of verbloosd niet en slaat mevrouw op haar billen. Wanneer ik vraag waarom hij dit nu doet kijkt hij mij aan en zegt die mevrouw had zulke dikke billen !!

Ddduuuhhhh.

Nu hij op school zit heb ik rust.

 

Suzan van de Wiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *